Till senaste kommentaren

Kan jag göra namnbyte i Tjejmilen?

Hej
Hur går namnbyte till och hur mycket kostar det?
Med vänlig hälsning, Ida

Kommentarer

 • Hej,

  Byte av deltagarnamn kan göras för ASICS Stockholm Marathon mot en administrativ avgift om 300 kronor samt för Stockholm Halvmarathon, Tjejmilen, Tjejmilen 21K och Tjurruset mot en administrativ avgift om 200 kronor. Den som vill byta deltagarnamn på sin startplats behöver själv hitta en ersättare. Den som övertar en startplats kommer inte per automatik att överta den ursprungliga placeringen i en startgrupp, utan kommer att placeras i en startgrupp i enlighet med våra seedningsregler. Notera att det endast är möjligt att byta deltagarnamn fram till och med 10 dagar innan loppet ska äga rum. För att genomföra ett namnbyte eller få mer information om hur namnbytet går till, ber vi dig kontakta oss på e-mail: namnbyte@marathongruppen.se.
  Pamela Westerdahl Kundtjänst
 • Har angett en felaktig e-postadress till min kompis i årets Tjejmil, och behöver plocka bort en punkt (.) i min anmälan av mig och min kompis. Alltså samma individ men fel i adressen vilket gjort att hon inte nåtts av information och därför inte kan anmäla sig till årets virtuella start helgen 29-30 augusti. Hur gör jag?
  Mvh
  Elisabeth
  Elisabeth
 • Hej Elisabeth,

  Vi kan ändra, men du skriver en kompis. Det är inte så lätt at veta vem det är. Meddela vem det är och den rätta e-postadressen sårättar vi till och skickar information.
  Bengt Jansson Service

 • Det jag syftar på är en icloud-adress. Punkten mellan elisabet och moberg ska bort: elisabetmoberg@icloud.com
  Mvh
  Elisabeth

  Elisabeth
 • Hej Jag förstår.

  Ändrar detta
  Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.