Kan jag göra ett namnbyte?

Anmälan till våra lopp är personlig och du får inte låta någon springa loppet i ditt namn. För vissa av Marathongruppens lopp erbjuder vi möjligheten att byta deltagarnamn på en startplats. Byte av deltagarnamn kan göras för ASICS Stockholm Marathon mot en administrativ avgift om 300 kronor samt för Ramboll Stockholm Halvmarathon, Tjejmilen, och Tjurruset mot en administrativ avgift om 200 kronor.

Den som vill byta deltagarnamn på sin startplats behöver själv hitta en ersättare. Den som övertar en startplats kommer inte per automatik att överta den ursprungliga placeringen i en startgrupp, utan kommer att placeras i en startgrupp i enlighet med Marathongruppens seedningsregler, vilka återfinns på Hemsidan. Den som övertar en startplats måste också godkänna dessa Allmänna Villkor innan bytet av deltagarnamn kan genomföras.

Observera att du inte kan överlåta din startplats enligt ovan om du har anmält dig genom en gruppanmälan, t.ex. genom din arbetsgivare. Då gäller andra villkor för din möjlighet att överlåta din startplats till någon annan. Önskar du överlåta din startplats ska du istället kontakta din arbetsgivare eller annan ansvarig anmälare för vidare instruktioner.

Notera att det endast är möjligt att byta deltagarnamn fram till och med 10 dagar innan Loppet ska äga rum. För att genomföra ett namnbyte eller få mer information om hur namnbytet går till, ber vi dig kontakta oss på e-mail namnbyte@marathongruppen.se
Tjejmilen Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.