Till senaste kommentaren

Uppdatering 27/3: På grund av Coronapandemin ställs Tjejmilen 21K in

Vi har idag tvingats ta det mycket tuffa och ledsamma beslutat att på grund av det rådande läget med coronautbrottet och det tills vidare gällande förbudet mot allmänna sammankomster, ställa in Tjejmilen 21K 2020 som skulle arrangerats den 25 april i Stockholm.

Vi har gjort allt i vår makt för att hitta lösningar och vrida och vända på problemet. Tittat på möjligheter till att flytta evenemanget. Men till slut var vi tvungna att ta beslutet att helt ställa in loppet.

Det är en sorglig stund men samtidigt är vi stolta över att just ni anmält er till Tjejmilen 21K. Vi vill tacka alla våra löpare, funktionärer och åskådare för er förståelse och hoppas på ert fortsatta stöd. Det är bara med det i ryggen vi kan komma tillbaka starkare och bättre.

Anmälda till loppet har blivit erbjudna att springa andra lopp som kompensation.

Tjejmilen 2020 då? I dagsläget arbetar vi för att genomföra Tjejmilen 29 augusti som planerat. Vi följer ständigt myndigheternas uppdateringar och beslut, och kommer att meddela om förändringar sker.

Övrigt hoppas vi att du som som läser detta mår bra och att du tar dig tid för träning ändå trots att din målbild kan ha blivit förskjuten. Det är viktigt att ta hand om dig och extra viktigt nu i tiderna som vi står inför. Ta hand om dig och dina nära – men på rimligt avstånd såklart.
Tjejmilen Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.