Andra lopp

Hej, jag skulle ha sprungit tjejmilen 21k som blev inställd men har inte kontaktats angående andra lopp (som kompensation).
Emelie Kårelind Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Det gick ut i fredags till alla anmälda. Nedan återfinns texten som var i brevet.

  PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN STÄLLS TJEJMILEN 21K IN | (Message in English below)
  Vi har idag tvingats ta det mycket tuffa och ledsamma beslutat att på grund av det rådande läget med coronautbrottet och det tills vidare gällande förbudet mot allmänna sammankomster, ställa in Tjejmilen 21K 2020 som skulle arrangerats den 25 april i Stockholm.
  Vi har gjort allt i vår makt för att hitta lösningar och vrida och vända på problemet. Tittat på möjligheter till att flytta evenemanget. Men till slut var vi tvungna att ta beslutet att helt ställa in loppet.
  Det är en sorglig stund men samtidigt är vi stolta över att just ni anmält er till Tjejmilen 21K. Vi vill tacka alla våra löpare för er förståelse och hoppas på ert fortsatta stöd. Det är bara med det i ryggen vi kan komma tillbaka starkare och bättre.
   
  KOMPENSATION | Som kompensation för ditt inställda lopp ger vi dig möjlighet att välja mellan följande lopp:
  STHLM Urban Trail 9 augusti
  Tjejmilen 29 augusti
  Ramboll Stockholm Halvmarathon 5 september
  Tjurruset Stockholm 3 oktober
  STHLM Loop 24 oktober
  Information om hur du anmäler dig kommer inom kort. Vi hoppas att även om upplevelsen kanske blir något annorlunda att du blir nöjd och tycker att loppet du väljer att genomföra är minst lika givande och roligt som Tjejmilen 21K.

  Övrigt hoppas vi att du som som läser detta mår bra och att du tar dig tid för träning ändå trots att din målbild kan ha blivit förskjuten. Det är viktigt att ta hand om dig och extra viktigt nu i tiderna som vi står inför. Ta hand om dig och dina nära - men på rimligt avstånd såklart.

  Vänliga hälsningar från oss på Tjejmilen 21K
  Bengt Jansson Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.